Online live workshop: Paniekaanvallen Overwinnen!

Start 8 april 2020 | Direct aanmelden? Klik hier!

Je hebt last van paniek...

Herken je dit? Je hebt last van angst in situaties waar het in principe niet hoeft. Deze angst kan zo hoog oplopen dat je niet meer helder kan nadenken en wellicht ook allerlei lichamelijke sensaties gaat voelen. Ik had vroeger veel last van hartkloppingen, een licht gevoel in mijn hoofd en dat ik gesprekken niet meer goed kon volgen. Je weet dat je in die situaties niet bang hoeft te zijn, maar toch ben je het. Wat je ook probeert het gaat maar niet weg. Misschien lijkt het soms wel erger te worden. Het kan echt voelen alsof je jezelf niet meer bent. Dit is het probleem van paniekaanvallen. Ik help mensen om dit te overwinnen.

Paniekaanvallen overwinnen is opgelost

Ik heb er veel moeite voor moeten doen om van mijn paniekaanvallen af te komen. Dat was tien jaar geleden en er stond maar erg weinig bruikbare informatie online. Ik vertrouwde de standaard hulpverlening niet goed omdat die vaak zei dat er iets mis met mijn brein was. Ik geloofde dat niet, dus heb een ander pad gevolgd. Ik heb met allerlei zelfontwikkelingstrainingen en boeken geleerd hoe je dit oplost. Daarna ben ik als NLP trainer gaan coachen. Na een paar jaar kwam ik erachter dat er in de wetenschap toch wel veel bekend was over hoe je paniekaanvallen overwint...

Hoe komt het dan dat wij bij de huisarts of psycholoog niet te helpen waren? Nou, de ervaring leert dat heel veel van deze hulpverleners het niet goed voor elkaar krijgen om deze methode duidelijk uit te leggen. Jammer genoeg lijkt het dan vaak dat de cliënt niet te helpen is, terwijl het juist aan de therapeut ligt. Er zijn mensen zoals ik die je wel goed kunnen helpen! Het is dus heel jammer dat wij niet meteen iemand gevonden hebben die het wel wist. Dat is eigenlijk het grootste obstakel bij het overwinnen van paniekaanvallen. Wie is nou echt goed? Gelukkig voor jou heb ik paniekaanvallen gehad, weet ik het heel duidelijk uit te leggen en werkt het dan in 90-95% van de gevallen goed.

Wanneer mensen mijn trainingen gevolgd hebben zeggen ze dat ze eindelijk snappen waarom ze paniekaanvallen hadden en dat ze nu de middelen hebben om er wat aan te doen. Hoe zou dat zijn voor jou denk je?

Paniekaanvallen, of paniekstoornis kun je echt overwinnen. Het enige wat je echt nodig hebt is de wil en motivatie om jezelf te ontwikkelen en de juiste informatie. Je kan zoveel groeien als mens. Ik en de honderden mensen die ik al geholpen heb, hebben vrijheid weer gevonden. Dat wil ik ook voor jou.

Wat we gaan doen met de workshop

De workshop paniekaanvallen overwinnen is een live online workshop. Dat betekent dat je het vanuit je eigen huis kan volgen, via een laptop, tablet of smartphone. Het werkt super simpel, wanneer je aangemeld bent krijg je uitleg hoe dit werkt. Iedereen kan dit.

De workshop bestaat uit drie online avonden van twee uur. De data zijn woensdag 8, 15 en 22 april van 19:00-21:00 uur.

Tijdens de workshop ben ik live te zien en te horen. Deelnemers zijn niet te zien en ook niet te horen.

Ik ga aan je uitleggen hoe je paniekaanvallen overwint. Bovendien kun je vragen stellen via een chatfunctie en zijn er momenten dat ik ook met deelnemers zal praten die aangeven dat ze dat willen. Wil je niet praten, dan hoeft dat niet. 

8 april. Vanavond leer je de basics van hoe paniekaanvallen werken en wat er moet gebeuren om er vanaf te komen.

In twee uur tijd gaan we uitgebreid in op deze onderwerpen:

 • De werking van een paniekaanval
 • je zelf paniek opwekt
 • Welke rol angst voor de angst speelt
 • Wat je vooral NIET moet doen
 • Wat er moet veranderen om paniek te overwinnen

15 april. Vanavond leer je de 5 stappen om paniekaanvallen te overwinnen. Deze 5 stappen leer ik ook aan al mijn cliënten en deze pas ik zelf toe om allerlei 'moeilijke' situaties in het leven met vertrouwen te handelen. Hier gaan we ook verschillende technieken behandelen waaronder:

 • Hoe stop je met piekeren en 'wat als?' gedachten
 • Wat te doen als je een paniekaanval voelt opkomen of hebt
 • Hoe je je brein traint om een paniekaanval te voorkomen
 • Hoe je voorgoed angst voor de angst kunt overwinnen

22 april. Vanavond bespreken we hoe je specifieke situaties oplost aan de hand van vragen van deelnemers. Er zijn er teveel om op te noemen, maar hier zijn een paar voorbeelden:

 • Hoe los je paniekaanvallen in het verkeer op?
 • Hoe los je angst op voor niet weg kunnen of de controle verliezen?
 • Hoe los je angst op voor lichamelijke sensaties zoals hartkloppingen, een licht gevoel, trillen en anderen?
 • Hoe los je enge en vreemde gedachten op, eventueel in combinatie met derealisatie of depersonalisatie?
 • En anderen: sociale situaties, flauwvallen, overgeven, gek gaan doen, gek worden, doodgaan, ziek zijn, etc.

Het belangrijkste om te weten is dat hoewel de situaties anders kunnen zijn, het onderliggende probleem van paniek is bijna altijd voor iedereen hetzelfde. Leren hoe je paniek in andere situaties op kan lossen, kan hele goede inzichten geven over je eigen situatie.

Wat je van de workshop krijgt

Het is belangrijk dat je beseft dat angst een normale emotie is. Emoties kun je niet uitschakelen, dus angst zal voor de rest van je leven een onderdeel van je zijn. Dat hoort bij een normaal mens! In deze workshop leer je hoe je angst kunt voelen zonder daarbij helemaal overstuur te raken. Als ik angst voel, dan kan ik kalm blijven en focussen op wat er op dat moment belangrijk voor me is. Ik kan ook gewoon nog steeds plezier maken en genieten. Dat wil ik ook voor jou.

Dus het doel is dat je leert dat angst je niet meer limiteert. Dat je volledig vrij bent om te doen wat je wilt en dat angst daar geen rol in speelt. Dat is pas echte vrijheid.

Hoe deze workshop anders is dan andere 

Ik vind het belangrijk dat alles toepasbaar is. Ik heb een master in wiskunde en ben daarnaast NLP trainer. Hierdoor vind ik precisie en duidelijkheid essentieel. Ik ben daardoor ontzettend goed in dingen simpel en helder uitleggen. Complexe dingen simpel maken is mijn superkracht. Daarnaast gebruik ik veel humor en wordt er veel gelachen. Er hangt dus niet zo'n zware sfeer als je misschien van andere plekken gewend bent.

Ook denk ik geenszins dat je gek bent. Wat mij betreft ben je normaal. Eigenlijk denk ik juist dat je heel sterk bent. Je maakt tenslotte hele heftige angst mee en alsnog ben je nu weer aan het zoeken naar een uitweg. Als dat geen teken van kracht is! Ik stimuleer die manier van denken ook voor jezelf, zodat je elke avond met een fijn gevoel afsluit. Ga er dus vanuit dat dit een hele verhelderende tijd brengt, je energie geeft en je laat voelen dat je je leven weer terug kan krijgen.

Prijs

€95

Extra's

Meld je voor de workshop aan en dan krijg je ook deze extra's om je verder te helpen en ondersteunen.

 • Levenslang toegang tot opnamen van de sessies.
 • Levenslang toegang tot twee modulen van mijn online videotraining Krachtig door Paniek (twv €100). Je krijgt daarmee diepgaande uitleg over paniekaanvallen overwinnen en de technieken die je tijdens de training leert (meer dan 6 uur aan video's).
 • Gratis toegang tot een volgende editie van de online workshop paniekaanvallen overwinnen.

Meld je hier aan

Samenvatting:

 • Drie avonden online training voor paniekaanvallen overwinnen op 8, 15 & 22 april, 19:00-21:00 uur
 • Leer hoe paniekaanvallen werken, tot stand komen en wat er moet gebeuren om ze te overwinnen
 • Leer de 5 stappen van paniekaanvallen overwinnen en technieken om te stoppen met piekeren en hoe je je brein programmeert om paniek te voorkomen
 • Leer hoe je dit toepast in verschillende situaties
 • Prijs: €95
 • Plus bonussen met opnamen, toegang tot de videotraining en gratis toegang tot een volgende editie van deze workshop

Het is een workshop die je leven voorgoed kan veranderen. Kortom, meld je aan door op de knop hieronder te klikken, zodat je deze fantastische dingen krijgt om je leven te helpen.
 

Meld me aan

 

Hoi Mike,

Door je mailtje kwamen de eerste online workshops die ik van je gevolgd heb weer naar boven. Ik wilde toch even mededelen dat ik er ontzettend veel aan gehad heb, en volgens mij heb ik niet eens alle video's bekeken... Elke keer als ik het begin van een mogelijk paniekaanval herken, daag ik 'het' uit om daadwerkelijk een aanval te worden.

Sinds ik je video's bekeken heb, heb ik niet 1 volledige paniekaanval meer gehad!

Heel erg bedankt, het inzicht en de kracht om door te pakken heeft mij al enorm geholpen.

- Celia

Vorige week maakte ik voor het eerst sinds jaren alleen een lange autorit. Halverwege de rit liet de navigatie mij in de steek. Ik raakte steeds verder achterop en ging me behoorlijk angstig voelen. Na uiteindelijk weer op de rijksweg te zijn gekomen zag ik de afslag richting mijn woonplaats. De verleiding was groot om af te slaan totdat ik dacht: ‘Verdorie, ik heb technieken geleerd om hiermee om te gaan en nu ga ik ze toepassen ook.’ En ik ben er gekomen!

Dit had ik voor de coaching niet voor mogelijk gehouden. Deze ervaring geeft me vertrouwen en is een stimulans om ook mijn andere doelen te bereiken.

Dankjewel Mike! Dankjewel voor je coaching, de hoop en de tools die je mij gegeven hebt om het leven (weer) te krijgen wat ik wil! Ik ga ervoor!

- Antoinette

Elke ochtend als ik wakker werd was er een verschrikkelijke paniek. Ik had er geen controle over. Ik kwam in contact met Mike Hoffmeister.

Ik heb via Skype een aantal sessies bij hem gedaan. De oefeningen die hij me opgaf vond ik best wel moeilijk, maar ik heb doorgezet om ze te leren. En het had resultaat. De angst om alleen te zijn verdween en ik zag weer lichtpuntjes in mijn leven. De paniekaanvallen verdwenen.

Ik begin de dag nu weer met plezier. Ik geniet van mijn vrijheid. Ik ben Mike heel dankbaar voor zijn hulp. Ik gun mensen met paniekaanvallen dat ze ook doormidden van sessies bij Mike van hun paniekaanvallen af komen.

- Roelie

Meteen na de 1e sessie merkte ik al verschil en ik kon ik weer naar buiten gaan, in de rij van een supermarkt staan en genieten van een wandeling. Naast het oplossen van de paniekaanvallen heb ik ook oefeningen gehad om naar mezelf, mijn omgeving en mijn toekomst te kijken in een positieve en realistische sfeer.

Ik ben nu na de sessies nog steeds bezig met de oefeningen. Ik ben bezig om alles weer te kunnen doen, die ik voor de afgelopen 3 jaar, deed. Ik kan nu accepteren zoals ik ben, ik kan met mensen over mijn paniekaanvallen praten en ik kan mezelf de tijd geven om mijn doelen te halen.

- Nikki