Over Mij

Ik ben Mike Hoffmeister, de oprichter van paniekaanvalvrij.nl.

Hoe ik hier gekomen ben

Tussen 2007 en 2009 had ik zelf enorm last van paniekaanvallen. Ik had geen idee wat ik eraan kon doen. Eigenlijk ging ik ervan uit dat ik me aanstelde, dat ik zwak en dom was. Ik wist namelijk dat ik me zorgen maakte om niks.

Het duurde lang voordat ik doorhad dat het paniekaanvallen waren."YES! Ik ben niet gek!", dacht ik. Vol enthousiasme vroeg ik aan Google 'hoe los je paniekaanvallen op?'.

Wat een trieste bedoening was dat! Ik las alleen maar dat mijn brein kapot was, dat ik er nooit meer vanaf kon zou komen en dat het alleen maar verminderd kon worden met therapie en medicijnen. Als klapper op de vuurpijl stond er op de website van de hersenstichting dat je er alleen permanent vanaf kon komen met "behulp" van een lobotomie - een stukje van je hersenen weg te laten snijden. Dat vond ik zó belachelijk dat ik besloot om het ergens anders te gaan zoeken.

Ik begon met religie, spiritualiteit en filosofie, daar vond ik zeker wijsheden, maar niet genoeg om concreet met mijn problemen te dealen. Ik raakte enorm gefrustreerd, want, ik kon toch niet de eerste met dit soort problemen zijn? Er moest toch iemand wezen die dit wist op te lossen? Ik vond later al mijn antwoorden binnen zelfontwikkeling, met in het bijzonder Neuro-Linguïstisch Programmeren, afgekort NLP.

Eindelijk was er hoop! Ik leerde daar hoe ik kon stoppen met piekeren, hoe ik beter om kon gaan met mijn emoties, hoe mijn brein en onbewustzijn werkte en welke rol je verbeelding daarin speelt. In feite kreeg ik daar een handleiding van het brein.

Begrijp me goed... Het kostte moeite, maar veel minder dan dat al die psychologie websites deden geloven.

Ik kwam van mijn paniekaanvallen af (sinds 2009 heb ik geen paniekaanval meer gehad). Ik besloot uiteindelijk dat als er geen informatie online stond, dat ik het dan zelf moest doen. Ik wilde zorgen dat iedereen die naar informatie zoekt, mij als eerst vindt, bovenaan Google, zodat jij niet zo lang hoeft te zoeken als ik.

Kennis en wijsheid

Ik kreeg last van paniekaanvallen tijdens mijn studie wiskunde aan de Radboud universiteit van Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik mijn NLP trainingen gedaan bij dr. Richard Bandler, een van de oprichters van NLP. Inmiddels ben ik gecertificeerd NLP coach en trainer. De voornaamste middelen die ik gebruik komen daarom vanuit NLP.

Echter is het daarmee niet direct goed samengevat. De ene NLP is de andere niet. Er lopen een hoop oplichters en fantasten rond in NLP wereld, daarom is het belangrijk dat mensen dit "mooie" logo op hun website hebben staan wat je hier ziet. Het geeft aan dat ze goed getraind zijn en de meest hedendaagse NLP gebruiken.

Ik heb mijn wiskunde master behaald in educatie en logica. Hierdoor heb ik een ontzettend duidelijk verhaal over hoe paniekaanvallen werken en wat eraan te doen is.

Resultaten

Inmiddels heb ik al honderden mensen van hun angsten afgeholpen. Ik kan met trots zeggen dat ik nu degene ben waar mensen heen gaan wanneer ze met hun handen in het haar zitten. Zo krijg ik regelmatig mensen die verslaafd zijn aan medicijnen zoals oxazepam of antidepressiva en daar negatieve gevolgen van ondervinden, psychologen die het niet meer zien zitten, mensen die al meerdere artsen, psychologen, psychiaters en andere therapeuten versleten hebben en geen steek verder kwamen.

In vrijwel alle gevallen kan ik mensen naar volledige tevredenheid helpen. Leer je niets van me in de eerste 21 dagen, dan gaat het ook niet gebeuren en mag je je investering terugvragen. Als het niet helpt, dan wil ik ook je geld niet!

Hoop

Er is hoop. Geloof me! Heb je last van paniekaanvallen, neem dan vooral contact met me op. Wil je meer gratis informatie, meld je dan aan voor de gratis video workshop, door mijn gratis ebook te downloaden.

Denk je dat het met jou te erg is en dat je er niet meer vanaf kunt komen? Waarom heb je dan deze hele pagina gelezen? Blijkbaar denk je dat je nog te redden bent. Wat is dan het belangrijkste? ACTIE! Dus meld je aan, schrijf je in, stel een vraag, zet een stap vooruit. Je kunt dit!

Testimonials

"Opeens was er paniek in mijn leven. Ik ben een vrouw van 54. De vorige winter kreeg ik een blaasontsteking en door de antibiotica was mijn darmflora beschadigd. Ik kon dus niet de deur uit. Mijn relatie was net verbroken en mijn dochter was niet meer thuis wonend. Ik voelde me heel eenzaam en was bang dat ik nooit meer de deur uit kwam. Toen begonnen de paniek aanvallen. Elke ochtend als ik wakker werd was er een verschrikkelijke paniek. Ik had er geen controle over. Ik kwam in contact met Mike Hoffmeister. Ik heb via Skype een aantal sessies bij hem gedaan. De oefeningen die hij me opgaf vond ik best wel moeilijk, maar ik heb doorgezet om ze te leren. En het had resultaat. De angst om alleen te zijn verdween en ik zag weer lichtpuntjes in mijn leven. De paniekaanvallen verdwenen. Ik begin de dag nu weer met plezier. Ik geniet van mijn vrijheid. Ik ben Mike heel dankbaar voor zijn hulp. Ik gun mensen met paniekaanvallen dat ze ook doormidden van sessies bij Mike van hun paniekaanvallen af komen."
- Roelie

"Ik ben altijd al een stresskip geweest, iemand die alsmaar door en door gaat en het liefst overal ja op zegt. Ik wilde niks missen en was daardoor erg druk met werken, stage, school, het onderhouden van sociale contacten en het liefst ook nog 5 keer per week sporten. Sensaties die ik had in mijn lichaam negeerde ik. Deze gaven eigenlijk al aan van ‘hee, neem eens gas terug.’ In het begin dacht ik inderdaad bij die sensaties: ‘oh dat is de stress.’ De sensaties werden alsmaar erger en erger en dat uitte zich uiteindelijk in paniekaanvallen, zo erg dat ik niet meer wist waar ik het zoeken moest. Ik dacht dat ik gek werd of bijvoorbeeld dat ik ieder moment neer zou kunnen storten. Door deze sensaties durfde ik de deur niet meer alleen uit. Mike heeft mij geleerd te accepteren wat er met mij aan de hand was en wat ik ook als erg prettig ervaren heb is dat Mike open is over zijn eigen paniekaanvallen en situaties die hij heeft meegemaakt. Mike heeft mij tools gegeven waarmee ik ook daadwerkelijk iets kon op de momenten dat ik het lastig had. Hij heeft mij in laten zien dat je doelen niet direct heel groot hoeven te zijn, als je maar weer dingen onderneemt, zoals eerst bijvoorbeeld een rondje lopen door de straat. Ik wilde namelijk het liefst direct met het vliegtuig naar Australië kunnen. Ik zag uiteindelijk ook in dat dat niet realistisch was. Doelen die snel succes geven waren een beter plan. Hierdoor kreeg ik weer vertrouwen in mijn eigen lichaam en durf ik nu weer alleen de deur uit. Ik herken nu wanneer de sensaties opspelen en door de tools van Mike komt het niet meer zo ver dat het zich uit tot zo’n vreselijke paniekaanval. Ik durf nog niet alles, maar ik heb er vertrouwen in dat ik ook over die laatste paar kleine drempeltjes heen kom. Ik groei nog iedere dag, ik had niet verwacht dat ik in zo’n snelle tijd weer gewoon kon leven, in plaats van het gevoel te hebben dat ik moest overleven!"
- Yvette

Ik kampte meer dan een jaar lang met paniekklachten, deze uitte zich naar pleinvrees. Ik had al hulp van een psycholoog maar zelf kwam ik niet tot de juiste "oplossing", ik leerde wel wat een angstaanval in hield maar niet hiermee om te gaan. Ik ging toen zelf opzoek naar iets wat me eventueel wel zou helpen, toen kwam ik bij Mike terecht. Ik heb Mike via YouTube gevonden, vele filmpjes bekeken, dit sprak me meteen aan. Ik heb me toen aangemeld en de online coachingscursus gevolgd. En met succes! ik ben inmiddels van mijn paniekklachten af. ik weet nu wat ik tegen mezelf moet zeggen en hoe te handelen, heb veel meer zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen door de juiste woorden wat Mike verteld heeft in de online coaching cursus. Dit alles heb jij me geleerd Mike, met de juiste stapjes en met de juiste duidelijke taal. Ontzettend bedankt! En ik hoop dat je hiermee nog meer mensen met angstklachten verder kan helpen, zodat zij het leven kunnen lijden die ze willen.
- Petra


Kom in contact

Ik beantwoord je emails persoonlijk en zo snel mogelijk. Ook wanneer je vragen hebt, stel ze gerust.

Neem contact op